ARHIVA B365

Doi bărbaţi suspectaţi în cazul jafului de la sucursala BRD din Capitală au fost reţinuţi

Au fost efectuate opt percheziţii domiciliare, ocazie cu care au fost depistate şi conduse la sediul D.G.P.M.B. un număr de 6 persoane, deasemenea, au fost identificate și ridicate mai multe bunuri, printre care şi o armă neletală tip air-soft, un rucsac și mai multe obiecte de vestimentație, presupuse că ar fi fost folosite la săvârșirea faptei.

În urma efectuării cercetărilor s-a dispus reținerea față de două persoane, un bărbat în vârstă de 27 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată și un altul, în vârstă de 29 de ani, bănuit de complicitate la tâlhărie calificată.

Acţiunea Serviciului Investigaţii Criminale s-a desfăşurat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 şi a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei pentru Operaţiuni Speciale, din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

La data de 23 decembrie 2014, ora 14.00, Secţia 14 Poliţie a fost sesizată prin intermediul 112 cu privire la faptul că, în jurul orei 13.52, în interiorul unei unităţi bancare situată în sectorul 4, a intrat un bărbat, care a amenințat casiera cu un obiect ce părea a fi pistol, ocazie cu care aceasta i-a înmânat suma de aproximativ 5.000 de lei şi 850 de euro.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button