ȘTIRI

Poliția Capitalei a primit 256 de noi autoturisme Dacia Logan și Dacia Duster

Etapa a III-a de aplicare a programului de înnoire a parcului auto, program iniţiat de Ministerul Afacerilor Interne şi aprobat de viceprim-ministrul pentru securitate naţională, ministrul afacerilor interne, domnul Gabriel Oprea, a adus în dotarea Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, 256 de autospeciale, care au intrat de ieri, în serviciu, anunță reprezentanții Poliției Capitalei. 

Structurile care beneficiază de noile maşini sunt cele de siguranţă publică de la toate secţiile de poliţie, precum şi serviciile operative.

În analiza activităţii Poliţiei Capitalei în anul 2014, la capitolul înzestrare logistică şi situaţia parcului auto, situaţie din care rezultă că 9% din totalul de autospeciale aflat în patrimonial DGPMB a fost scos din uz şi urmează să fie casat, 23% fiind format din autoturisme mai vechi de 10 ani.

Din luna noiembrie 2014, de când a fost demarat acest proiect şi până în prezent, Poliţia Capitalei a primit 328 de autospeciale marca Dacia Duster şi Dacia Logan precum şi 5 motociclete marca BMW.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button