ARHIVA B365

Polițiștii prind prostituatele în flagrant – acțiune specială în București

În zilele de joi şi sâmbătă, 5 şi 7 septembrie a.c., poliţiştii Serviciului de Ordine Publică şi ai Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Capitalei au acţionat în mai multe zone din Bucureşti, în vederea prevenirii şi depistării infracţiunilor de prostituţie şi proxenetism.

În această acţiune au fost angrenaţi peste 180 de poliţişti bucureşteni, care au legitimat 309 de persoane suspecte şi au constatat 13 infracţiuni (9 infracţiuni pe linie de prostituţie şi 4 pentru alte fapte antisociale).

De asemenea, au fost constatate 123 de contravenţii, valoarea totală a contravenţiilor ajungând la suma de 79.500 de lei.

Exemplificări:
La data de 5 septembrie 2013, în jurul orei 23.00, poliţiştii Secţiei 8 au prins o femeie în flagrant, în timp ce întreţinea raporturi sexuale normale cu un bărbat, pe str. Popa Soare, sectorul 2, contra sumei de 50 de lei.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Secţiei 8, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de prostituţie, cu cea în cauză în stare de libertate.

În data de 06.09.2013, în jurul orei 00.20, poliţiştii au prins o femeie de 26 de ani, în timp ce întreţinea, contra cost, un raport sexual oral cu un bărbat, într-un autoturism parcat pe str. Pridvorului, sectorul 4.

Cea în cauză este cercetată în stare de libertate de poliţiştii bucureşteni, pentru comiterea infracţiunii de prostituţie.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button