Polițiștii au ridicat laptopul Iuliei Ionescu, pentru percheziţie informatică

de:
28 feb. 2014
0 Afișari
Polițiștii au ridicat laptopul Iuliei Ionescu, pentru percheziţie informatică

Laptopul Iuliei Ionescu a fost predat ofiţerilor specializaţi în infracţionalitate informatică din cadrul Direcţiei de Combatare a Criminalităţii Organizate, care vor face percheziţia informatică, scrie realitatea.net.

În urma percheziţiei informatice, anchetatorii vor să stabilească exact cu cine a corespondat Iulia Ionescu prin intermediul poştei electronice şi în ce a constat această corespondenţă, înainte ca aceasta să fugă de acasă.
Iulia Ionescu, în vârstă de 15 ani, elevă la Colegiul „Sfântul Sava” din Bucureşti, a fost dată dispărută în 12 februarie, fiind găsită în 15 februarie, într-un tren în care a urcat la Suceava şi care mergea spre Bucureşti. Ea a fost adusă la Bucureşti de poliţişti şi predată familiei, după ce a fost audiată.

Cercetările în acest caz sunt făcute de poliţiştii de la Sectorul 5, sub coordonarea unui procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5. Anchetatorii au început urmărirea penală in rem, pentru infracţiunea de lipsire de libertate.

Iulia Ionescu, elevă olimpică la Colegiul Sf. Sava, a fost dată dispărută pe 12 februarie. Copila trebuia să ajungă la şcoală, însă profesorii au semnalat absenţa fetei, au anunţat părinţii, după care au fost înştiinţate şi autorităţile. Iulia a fost găsită după patru zile de căutări, într-un tren ce cirucla pe ruta Moscova-Bucureşti-Sofia, după ce a urcat în staţie, la Suceava. 

Cookies