Poiana Urbană aduce concerte, proiecţii şi jocuri, toate cu intrare liberă. PROGRAMUL 18-22 IULIE

de:
16 iul. 2013
0 Afișari
Poiana Urbană aduce concerte, proiecţii şi jocuri, toate cu intrare liberă. PROGRAMUL 18-22 IULIE

Conform organizatorilor, programul Poiana Urbană din perioada 18-22 iulie 2013 este următorul:

Joi, 18 iulie, începând cu orele 20.00, aprindem luminile din Piaţa Universităţii cu un concert Lights Out.
Cei 4 membri ai trupei (Teodora Retegan – voce şi clape, Andrei Sîncrăian – chitare, Oana Pop – tobe şi Andrei Bobiş – chitare) şi-au urmărit visele stereo din 2010, an în care au lansat primul lor demo, iar de atunci ne încântă cu o colecţie de piese energice, stranii, dar graţioase.

Tot joi, dar de la ora 21.30, îi vei putea aplauda pe cei de la Butterflies in My Stomach- una dintre cele mai recunoscute, respectate şi dorite formaţii de nu-jazz, funk şi acid-jazz din România.

Vineri, la 21.30, urmărim proiecţia unui concert Mumford and Sons: the Road to Red Rocks.

Sâmbătă, de la 21.00, esti invitat la un concert Loungerie II, iar de la 22.00 vei putea aplauda reprezentaţia live a celor de la East Roots.

Loungerie II este una dintre expresiile muzicale pe care le produc tinerii din colectivul muzical Abator Industries: este fuziunea dintre lounge, punk, experimental music şi noire jazz cu un miez dramatic, pe care îl completează doar polul schizoid al experimentului punk şi infuziile de noise, spoken word, rock.
East Roots s-a înfiinţat în 2009 în Bucureşti şi s-a afirmat pe scena muzicală românească cu un sound nou, imposibil de etichetat fiindcă îmbină cele mai surprinzătoare elemente: Drum& Bass, Reggae, Ska, Dubstep şi Dancehall.

Duminică, de la 21.00, „Rothini” te va prinde în vraja lui, iar la 21.30 vei putea participa la Trieste international film festival.
Organizatorii au pregătit şi alte surprize şi activităţi pentru cei care ajung în Poiană săptămâna aceasta: Ortaku îşi va lăsa amprenta creativă în Poiană, iar cei de la Reciclare Creativă ne vor ajuta să ne (re)folosim imaginaţia.
Poiana call to action!

Începând cu această săptămână, oamenii creativi şi reprezentanţii ONG-urilor sunt aşteptaţi cu idei originale în Poiană- locul şi contextul ideal în care te poţi face remarcat. Organizatorii aşteaptă idei de workshop-uri, ateliere sau alte acţiuni stradale, cu condiţia să fie creative, pe [email protected].

În prima săptămână a evenimentului, peste 4.000 de oameni au participat la evenimentele din Piaţa Universităţii, iar pentru săptămânile viitoare organizatorii se aşteaptă la un public şi mai numeros.

Accesul la toate evenimentele este liber! Mai multe informaţii despre program găsiţi pe www.poianaurbana.ro
Cea de-a doua ediţie a proiectului Poiana Urbană se va desfăşura în perioada 11 iulie – 29 septembrie 2013, în Piaţa Universităţii din Bucureşti, la „Statui”.

Poiana Urbană este un eveniment de mari proporţii, care îşi propune să încurajeze folosirea spaţiilor publice în scopuri culturale şi recreative. Timp de trei luni, bucureştenii îşi vor putea da întâlnire la umbra teraselor amenajate în Piaţa Universităţii, într-un decor de vacanţă.

Poiana Urbană este un eveniment organizat de Asociaţia Art Laboratoire, în parteneriat cu Primăria Municipiului Bucureşti prin ArCuB, 360 Revolution şi The Institute, finanţat de Ministerul Culturii.

Cookies