Poftă bună…la vaccin. Mici gratis la Obor pentru cei ce se vaccineză

08 iun. 2021
132 Afișari
Poftă bună…la vaccin. Mici gratis la Obor pentru cei ce se vaccineză

Mici gratis la Obor pentru cei ce se vaccineză. Se vor da de vineri până duminică și, bonus, primești și o apă răcoritoate, conform primarului Sectorului 2, Radu Mihaiu.

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a anunțat, marți, pe pagina sa de Facebook, că se dau mici gratis la Obor pentru cei ce se vaccineză.

Micii și apa vor fi oferite de comercianții de la o celebră terasă din Piața Obor.

„Așa cum s-au legat lucrurile, celebrul nostru târg plin de istorie, Oborul, va fi o nouă atracție: vaccin cu mici cu muștar. E pe bune, nu-i o glumă. De ceva timp, cei 2 viceprimari au pornit demersurile pentru a deschide un centru de vaccinare în această locație, ce este probabil „cea mai vizitată” de bucureșteni. Scopul dorit: să oferim acces ușor la imunizare tuturor categoriilor sociale. Spre surpriza tuturor, antreprenorii deținători ai rețetei celebrilor „mici de la Obor” vor să susțină campania de vaccinare: pentru fiecare vaccinat, o porție gratis de mici cu de toate și o apă răcoritoare.”, a scris primarul sectorului 2.

Radu Mihaiu a precizat că centrul va fi deschis de vineri până duminică.

„Vineri, deschidem „Caravana de la Obor” – un nou centru de vaccinare mobil, unde oamenii se pot vaccina rapid și fără programare. Avem Pfizer și Johnson & Johnson, serul într-o singura doza.

Programul centrului: Vineri și Sâmbătă (11 si 12 iunie): 8-20. Duminică: 8-18.

Hai să avem sănătate…și poftă bună”, a ai scris Mihaiu, pe Facebook.

Cookies