Poftă bună la faptă bună! Burgeria din București care pune pe masă „bonul în așteptare”: iei de mâncare unui necunoscut. „Oricine poate trăi perioade grele”

17 mart. 2023
6967 Afișari
Poftă bună la faptă bună! Burgeria din București care pune pe masă „bonul în așteptare”: iei de mâncare unui necunoscut. „Oricine poate trăi perioade grele”

Un local din București a pornit o inițiativă ce are rolul de a veni în ajutorul persoanelor care trec prin perioada grele. În Burgeria Cotroceni, oamenii pot veni să cumpere și să ofere mai departe un „bon în așteptare”.

„Bon în așteptare” – inițiativa menită să ajute

Localul din București le oferă clienților săi posibilitatea de a ajuta oamenii cu o situație financiară mai precară. Astfel că, reprezentanții localului au pornit inițiativa „bon în așteptare”.

Oamenii care merg la Burgeria Cotroceni au posibilitate, în cazul în care vor și își permit să ajute, să achite în avans unul sau mai multe produse. Bonul respectiv este mai apoi expus pe un panou la intrarea în burgerie.

Astfel că, cei care intră în local pot vedea toate bonurile în așteptare și pot alege unul dintre ele pentru a consuma produsele de pe acesta.

Inițiativa nu vizează doar persoanele nevoiașe, ci toate persoanele care trec prin situații dificile, anunță reprezentanții localului.

@burgeriacotroceni9 Tag restaurantelor si share pentru a deveni normalitate‼️#burgeriacotroceni #bucuresti #burger #ajutam #faptebune #burgerinasteptare #impreuna #restaurante #mancare #cafeainasteptare🤗🤗🥰🥰 ♬ original sound – Burgeria Cotroceni

În fiecare zi, primul bon în așteptare va fi din parte localului pentru a încuraja și alte persoane să participe la această inițiativă.

Bucureștenii au fost încântați de idee

Ideea a fost bine primită de bucureșteni. Mare parte dintre cei ce au văzut inițiativa burgeriei au fost încântați și au felicitat localul. Iată câteva dintre comentariile lăsate de oameni:

  • „La câți mai mulți burgeri in așteptare. Felicitări!🙏🏻”
  • „Super inițiativa voastră. Respect!”
  • „Super tare ideea.”

Inițiativa a fost începută în data de 8 martie 2023. Ieri, în data de 16 martie 2023, a fost făcut un update al panoului pe care deja s-au strâns câteva bonuri. Până la acest moment, o singură persoană a folosit un astfel de bon pentru a mânca în locația respectivă.

Cookies