Poeta care și-a anunțat pe Facebook sinuciderea a ajuns la spital, după ce a luat un pumn de pastile

de:
20 sept. 2015
12 Afișari
Poeta care și-a anunțat pe Facebook sinuciderea a ajuns la spital, după ce a luat un pumn de pastile

La câteva ore de la postarea mesajului prin care Ofelia Prodan îşi anunţa sfârşitul, prietenii ei au reuşit să o identifice. Aceasta se afla într-un spital din zona Napoli, Italia, sub supraveghere medicală. Se pare că într-adevăr aceasta a recurs la gestul necugetat, luând pastile.

În prezent, se pare că starea scriitoarei este bună, ea aflându-se în continuare sub supraveghere medicală, potrivit adevarul.ro.

„Nu am spus nimic despre problemele mele zilnice. Sunt saptamani cand traiesc cu 10 lei pe zi si nu pt ca sunt saraca. M-am nascut într-o familie de comercianţi pentru care banul a totul si in acelasi timp se mândresc cu rezultatele mele, desi in ochii lor sunt un nimic pentru ca nu produc bani. Hagi Tudose. Nu doar ca ma dezic de famila mea, dar am ales ca forma de protest sinuciderea.
Acum sunt împăcata. Nu cred ca protestul meu va schimba ceva, dar abia astept sa vad ce e dincolo :nimicul sau infernul.” – scria pe Facebook Ofelia Prodan, sâmbătă, în jurul orei 15. 

Imediat, sute de persoane au reacționat. Printre acestea, mai multe personalități din România au venit în sprijinul acesteia, pentru a o convinge să renunțe la gestul anunțat. Vezi detalii aici.

Cine este femeia

Ofelia Prodan este membră a Uniunii Scriitorilor din România.

Aceasta s-a născut la Urziceni, în judeţul Ialomiţa, şi a fost premiată de nenumărate ori datorită poeziilor pe care le-a publicat. Criticii susţin că este unul dintre cei mai valoroşi autori de poezie contemporană. Cel mai important premiu din cariera publicistică a scriitoarei este Premiul Internaţional de Poezie şi Proză „Napoli Cultural Classic”, mai arată sursa citată. 

Cookies