Poate vă mirați, poate nu… Diana Șoșoacă a devenit ținta ironiilor după “discuția” cu Donald Trump

12 feb. 2021
287 Afișari
Poate vă mirați, poate nu... Diana Șoșoacă a devenit ținta ironiilor după “discuția” cu Donald Trump

Diana Șoșoacă a devenit ținta ironiilor după “discuția” avută cu Donald Trump pe rețelele de socializare.

Diana Șoșoacă a devenit ținta ironiilor după “discuția” cu Donald Trump, senatoarea crezând că dialoghează cu acesta.

A doua țeapă luată de Diana Șoșoacă în doar două zile. După ce miercuri senatoarea a fost exclusă din partidul AUR, joi ea a crezut că este susținută pe o rețea de socializare de fostul președinte al SUA,  Donald Trump.

„Sad to read about Mrs. Sosoaca exclusion. It’s a HUGE mistake!”/” Trist să aflu despre excluderea doamnei Șoșoacă. O greșeală imensă(n.r. în traducere)”, este mesajul pe care Trump i l-ar fi adresat senatoarei.

„Thank you, Mr. President!”/”Mulțumesc, domnule președinte(n.r. în traducere)”, este mesajul pe care Diana Șoșoacă l-a postat ca și răspuns.

Fotografia este, evident, un fals, pentru că fostul președinte al SUA nu mai are acces la contul său de Twitter după ce acesta a fost suspendat pentru distribuire de știri false și incitare la violență.

În urma postării Dianei Șoșoacă, pe contul său de Facebook au apărut zeci de reacții, unele ironice, altele de susținere, venite, probabil, de la cei mai aprigi fani ai săi.

Câteva dintre mesajele ironice:

  • „Xi Jinping și Putin au fost foarte intristați și au spus că e inacceptabil așa ceva! Sunt curios ce măsuri vor lua împotriva țărișoarei! Oricum, vom fi de partea Dianei!”
  • „Doamna Diana și Domnu Donald – doi martiri ai neamului!”
  • „Felicitări, doamnă senator! vă dați seama, dacă și Trump vă susține o să ajungeți departe, cine știe, poate chiar până la Casa Albă!”
  • „Când a auzit că ați fost exclusă din AUR, Kim Jong-Un a început să plângă și să cânte „Doamne, ocrotește-i pe români!”.

Câteva dintre mesajele de susținere:

  • „Felicitări pentru verticalitate, patriota noastră! rușine trădătorilor. Ați fost locomotiva acestui partid! Vă iubim”.
  • „Am merita și noi românii un președinte ca Trump. În lipsa lui și doamna Șoșoacă ar fi bună, zic. Make Romania great again!”
  • „Să nu renunțați niciodată oricât va fi de greu pentru ce sunteți trimisă de cel de sus nu sunteți aleasă la întâmplare aveți ceva de îndeplinit pe acest pământ sfânt !!. Doamne ajută !!”, a scris un internaut.

După ce postarea Dianei Șoșoacă s-a viralizat, aceasta și-a editat postarea cu un emoticon în care zâmbește.

Cookies