Poate chiar îi trebuia! Un domn a plecat cu frigiderul de la o terasă din Vama Veche unde, se pare, nici măcar nu consumase | VIDEO

25 aug. 2022
518 afișări
Poate chiar îi trebuia! Un domn a plecat cu frigiderul de la o terasă din Vama Veche unde, se pare, nici măcar nu consumase | VIDEO
Poate chiar îi trebuia! Un domn a plecat din Vamă cu frigiderul de la terasa de unde, se pare, nici măcar nu consumase | VIDEO

Abia acum are sens văicăreala unora dintre patronii de hoteluri și pensiuni, care periodic la televizor și în „studii” că turiștii pleacă la ei acasă cu tot cu săpunurile, geluri de duș și periuțe de dinți. Dacă vor să le ia, n-aju decâr, că le-au plătit, sunt ale lor, doar periuța de dinți a clientului care eliberează camera la ora 10 nu trebuie poștită cu clientul care se cazează imediat după.

Așadar, e OK să pleci cu pasta de gelul de duș, șamponul sau periuța de dinți, nu, nu e ok să pleci cu frigiderul de pe terasa pensiunii, chiar dacă este un frigider mic și ție ți se pare prea drăguț să-l lași acolo sau zici că-ți trebuie pe drum, că mai ai pe undeva  niște beri de la supermarket.

În vreme ce unii pândeau răsăritul în Vamă, el pândea frigiderul

Vama Veche, înainte de răsărit.  Știți cum e, unii au fost adormiți de oboseală pe plajă, dar nu neapărat, alții zâmbesc interior mulțumiți că au rezistat și vor face poza cu răsăritul, pentru alții nu mai contează nimic.

Și mai este EL, turistul care dă târcoale unei terase și pare fiert pe frigiderul ăla micul. Introducem atâtra detalii în descriere pentru că situația a fost filmată.

Deci, Vama Veche, ora 5.13, soarele încă n-a răsărit, turistul se fâțâie in jurul terasei cu ochii pe frigider ca pe butelie, ezită nițel, dar își face curaj și, pac, dă lovitura. Scoate frigiderul din. priză și pleacă cu eș.

Să furi frigidere e ilegal, fiindcă hoția de orice e infracțiune, este și inuman de egoist, că nu te gândești  la ceilalți clienți care, OMG, vor bea berea caldă. Și, desigur, să te îmbeți și să furi un frigider e și puțin cam hazardat, că nu poți să ajungi prea departe cu el, date fiind greutatea lui și băutura din tine.

Tânărul acesta, de exemplu, n-a putut străbate cu prada decât o distanță de 300 de metri. La 300 de metri de „locul jafului” l-au găsit polițiștii, cu frigider cu tot, după ce au fost alertați de proprietarul pensiuni.

Desigur, există și happy-end, dar din perspectiva frigiderului: frigiderul a fost recuperat, nu a suferit nici o avarie. Din perspectiva turistului se vede un dosar penal.

Cookies