BAZAR

Poșta Română a deschis în Gara de Nord un ghișeu poștal cu program până la miezul nopții

Ghiseul Postal Gara de Nord, ghiseu exterior al Oficiului Postal nr. 12, este integrat in reteaua nationala a oficiilor informatizate si va functiona in intervalul orar 07:00 – 00:00, scrie Hotnews.ro.

Clientii Postei Romane vor putea sa transfere bani, sa achite rovignete, facturi, taxe si impozite, sa cumpere timbre, dar si sa trimita colete. Compania Nationala Posta Romana a demarat, anul trecut, un plan de modernizare a oficiilor si ghiseelor, precum si a serviciilor oferite. In urma acestuia, operatorul a deschis in Capitala trei spatii care ofera servicii imbunatatite: Ghiseul Postal Dacia, Oficiul Postal 39 si Oficiul Postal 41.

Posta Romana este lider pe piata serviciilor postale in Romania, cu o cifra de afaceri anuala de peste 1,2 miliarde lei, si opereaza printr-o retea de peste 5.600 de oficii postale cu acoperire nationala. Dintre acestea 4900 sunt in mediul rural si 700 in mediul urban.

Anual, compania proceseaza un volum de sute de milioane de trimiteri postale si distribuie catre 5 milioane de beneficiari drepturile banesti aferente sistemului public de pensii, al asigurarilor sociale de stat, IOVR, agricultori si pensii militare.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button