Poți merge la Summer Well cu autobuzul: RATB a înființat o linie specială pentru festival

de:
09 aug. 2013
0 Afișari
Poți merge la Summer Well cu autobuzul: RATB a înființat o linie specială pentru festival

Autobuzele RATB vor pleca din staţia Muzeul Ţăranului Român (în spatele Muzeului Antipa din Piaţa Victoriei), începând cu ora 14.30 şi vor circula fără oprire până în staţia Domeniul Ştirbey.

Plecarea din Buftea se va face din staţia amenajată lângă Domeniul Ştirbey, până în jurul orei 01.00.

Autobuzele vor purta inscripţia ,,Cursă specială – Summer Well Festival”.

Preţul unei călătorii este de 3,5 lei.

Titlurile de transport vor putea fi cumpărate de călători la urcarea în autobuzele de pe linia specială sau pot fi încărcate pe portofelul electronic, la centrele de emitere şi reîncărcare carduri din reţeaua RATB.

Doritorii vor putea ajunge la Summer Well si cu masinile proprii. Pentru aceasta pot folosi unul dintre cele trei trasee cunoscute: prin Chitila, Mogosoaia sau Corbeanca.

In Buftea exista spatii de parcare amenajate. O parte dintre acestea (aproximativ 350 locuri de parcare) se gasesc chiar in apropierea Domeniului Stirbey. Pe langa acestea, cei care vin cu masinile vor putea parca pe strazile din apropierea Domeniului.

Summer Well va avea loc si in 2013 pe Domeniul Stirbey, aflat la Buftea, la 15 km de Bucuresti. Domeniul este una dintre cele mai frumoase locatii din jurul Bucurestiului; un parc amenajat pe mai mult de 25 de hectare de catre familiile boieresti care l-au locuit de-a lungul ultimelor doua secole – Stirbei si Bibescu – care a fost modernizat si dotat in anii recenti de proprietarii sai, Bucharest Arena.

Ce trupe vor cânta la Summer Well: SUEDE, THE XX, THE VACCINES, THE COURTEENERS, EVERYTHING EVERYTHING, SPECTOR, ALUNAGEORGE, BLOOD RED SHOES, EUGENE McGUINNESS, THE FAMILY RAIN.

Cookies