PNL va depune moțiune pe votul din diaspora. Mircea Geoană: Susțin moțiunea de cenzură a PNL

de:
03 iun. 2015
0 Afișari
PNL va depune moțiune pe votul din diaspora. Mircea Geoană: Susțin moțiunea de cenzură a PNL

Ionuț Stroe a declarat că tema moțiunii de cenzură este „una vitală pentru democrația românească și vine să sancționeze comportamentul abuziv al actualei puteri în legătură cu blocarea exercitării unui drept elementar în legătură cu democrația în această țară — dreptul la vot”, anunță realitatea.net.

Președintele PSRO, senatorul Mircea Geoană, a anunțat miercuri că a decis să susțină moțiunea de cenzură a PNL pe tema votului din diaspora.

„Am decis să susțin moțiunea de cenzură împotriva Guvernului pentru un motiv foarte simplu: perpetuarea sultanatului lui Ponta reprezintă cea mai proastă variantă pentru țară. Același guvern care a blocat în mod cinic dreptul românilor din străinătate să voteze în noiembrie 2014 recidivează. Modul în care Ponta și camarila sa se raportează la votul prin corespondență și la românii care trăiesc în afara granițelor țării arată clar că nu le pasă nici de viața, nici de părerea copiilor și fraților noștri care își câștigă existența în străinătate. Mulți dintre ei s-ar întoarce și mâine acasă dacă ar avea condiții decente de trai și un loc de muncă prin care să-și întrețină familiile. Dacă Victor Ponta ar fi pe jumătate preocupat de guvernare cum este de viitorul dlui Șova, poate că aceste deziderate ar fi în curs de rezolvare”, a afirmat Geoană, într-o postare pe pagina sa de socializare.

Cookies