PNL solicită ALEGERI ANTICIPATE, după demisia lui Victor Ponta

de:
04 nov. 2015
0 Afișari
PNL solicită ALEGERI ANTICIPATE, după demisia lui Victor Ponta

DECLARAŢIILE făcute de Alina Gorghiu:

Vreau să încep prin a exprima în numele PNL toată compasiunea pentru cei care au suferit în incendiul de la Colectiv. (…) În altă ordine de idei, PNL a înţeles clar un lucru: manifestarea de aseară este o manifestare împotriva neglijenţei, aroganţei, corupţiei din Administraţie. Este un avertisment puternic pe care societatea civilă îl dă clasei politice. Nu cred că e o surpriză că azi PNL solicită alegeri anticipate. Solicităm asta încă din ianuarie. E nevoie de un nou start în politica românească.

Vreau să-mi cer eu scuze pentru declaraţia colegului nostru, Calimente (n.r. Deputatul PNL, Mihăiţă Calimente, a declarat în cadrul unei emisiuni că, dacă oamenii nu îi vor pe politicienii români, atunci n-au decât să îi voteze pe bulgari). Vor veni şi scuzele domniei sale în scurt timp. Îmi cer eu scuze în numele PNL.

DECLARAŢIILE făcute de Vasile Blaga:

Decizia dlui Ponta e târziu. Alegerile trebuie să aibă loc într-un timp cât mai scurt cu putinţă. Este cea mai onestă propunere, care cred că e în acord cu cetăţenii. (…)  Noi înţelegem ce-şi doresc românii. Românii vor să fie reprezentanţi de cei pe care îi votează, sunt nemulţumiţi de cei care-i reprezintă. De aceea dorim alegeri anticipate.

Cookies