PNL şi-a desemnat preşedinţii interimari pentru sectoarele din Bucureşti

de:
15 iul. 2019
0 Afișari
PNL şi-a desemnat preşedinţii interimari pentru sectoarele din Bucureşti

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat, luni, la finalul Biroului Executiv, că în cadrul şedinţei au fost desemnaţi preşedinţii interimari de la filialele de sector.

„Tot astăzi am luat decizia de a desemna prin vot secret preşedinţii interimari de la nivelul municipiului Bucureşti, preşedinţii filialelor de sector şi de asemenea am decis să îi dăm doamnei preşedinte interimar Violeta Alexandru şi o echipă care să o sprijine în procesul de relansare a PNL Bucureşti. Decizia este foarte importantă deoarece la nivelul Bucureştiului PNL va intra într-un amplu proces de recâştigare a încrederii cetăţenilor”, a spus Orban.

Preşedintele interimar al PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, i-a prezentat apoi pe preşedinţii interimari. Aceştia sunt: Sebastian Burduja pentru Sectorul 1, pentru Sectorul 2- Monica Anisie, pentru Sectorul 3 – Antonel Tănase, pentru Sectorul 4 – Pavel Popescu, pentru sectorul 5 – Cristian Băcanu, Sectorul 6 – Ciprian Ciucu.
De asemenea, Violeta Alexandru a prezentat şi şase persoane care vor face parte din Biroul Politic interimar al organizaţiei Bucureşti, acestea fiind Bogdan Glăvan, Daniel Ciungu, Victor Picu, Ovidiu Raeţchi, Cristina Trăilă, Dragoş Dincă.

Violeta Andrei a menţionat că echipa de la PNL Bucureşti va fi în stradă, în rândul bucureştenilor.

„Această echipă va fi permanent în stradă, veţi vedea că vom schimba modul în care vom lucra. Nu suntem oameni de stat în birouri, suntem oameni care trebuie să ieşim în rândul bucureştenilor, să ne asumăm să le răspundem oamenilor atunci când ne critică pentru lucruri de care nu au fost mulţumiţi în trecut, ne asumăm. Suntem în faţa acestor oameni să le explicăm ce am înţeles din toate aceste lucruri şi ce vom face mai departe”, a afirmat preşedintele interimar de la PNL Bucureşti.

Cookies