PNL: Parlamentarii PSD au incercat sa o scape pe Elena Udrea de arest

de:
24 feb. 2015
2 Afișari
PNL: Parlamentarii PSD au incercat sa o scape pe Elena Udrea de arest

„Votul de ieri privind solicitarea DNA de arestare preventiva a deputatului Elena Udrea – 170 de voturi pentru si 118 de voturi impotriva, ne-a dovedit, daca mai era nevoie, caracterul duplicitar, demagogia si minciuna marca PSD, care si-a mobilizat deputatii in incercarea de a bloca cererea venita din partea justitiei”, a declarat purtatorul de cuvant al deputatilor liberali, Cristina Pocora, intr-un comunicat remis HotNews.ro.

„PSD si prietenii sai au votat pentru respingerea solicitarilor venite din partea justitiei sau au ramas in banci si nu au exercitat votul!”, mai sustine ea.

Pocora subliniaza ca deputatii PNL au votat „la vedere”, pentru incuviintarea cererilor procurorilor, privind urmarirea penala si arestarea preventiva a fostului ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului Elena Udrea.

Parlamentul a incuviintat, luni, cererea procurorilor DNA de urmarire penala a deputatului Elena Udrea, fost ministru, cu 218 voturi „pentru” si 76 „impotriva”. Si cererea de incuviintare a arestarii preventive a fost aprobata de Camera Deputatilor, insa cu un vot mult mai strans: 170 „pentru” si 118 „impotriva”.

Instanta de judecata trebuie sa se pronunte in privinta cererii procurorilor de arestare preventiva a Elenei Udrea in dosarul „Gala Bute”.

Cookies