ARHIVA B365

PNL, despre Thuma şi Gireadă: Statutul, aplicat invariabil pentru situaţiile sub incidenţa lui

Întrebat dacă va exista acelaşi tip de sancţiuni ca în cazul Chiuariu şi pentru Thuma Hubert şi Verginel Gireadă, purtătorul de cuvânt al PNL a răspuns: „Statutul se va aplica invariabil pentru toţi, în aceeaşi măsură, pentru situaţiile care intră sub incidenţa lui”, potrvit Mediafax.

De asemenea, Stroe a menţionat că la nivelul „vechiului” PNL se discută despre completarea actualului Statut pentru a se prevedea sancţiuni automate în cazul celor cu dosare de corupţie, dar şi o departajare a sancţiunilor în funcţie de fazele procesului penal.

CITEȘTE ȘI: Alţi doi parlamentari PNL ar intra sub incidenţa Statutului PNL, după excluderea lui Chiuariu

„Sunt în măsură a vă informa că există în cadrul partidului, lucru confirmat de recenta întâlnire de la Iaşi, mai multe discuţii şi demersuri pentru modificarea şi nuanţarea Statutului noului PNL în legătură cu situaţiile celor cu probleme în justiţie. Chiar s-au făcut referiri la anumite persoane şi situaţia lor şi sunt sigur că propunerile acestea se vor concretiza prin prevederi statutare mai clare, în funcţie de etapele procesului penal”, a spus Stroe.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button