ȘTIRI

PNL decide luni dacă desemnează un candidat pentru funcţia de judecător la CCR

„Luni, la ora 10.00, va fi şedinţa conducerii PNL, este unul dintre punctele de pe ordinea de zi, (…) dacă PNL consideră necesar să facem o propunere pentru ocuparea acestui loc vacant din CCR”, a spus Alina Gorghiu, conform Mediafax.ro.

Întrebată care este punctul său de vedere în această privinţă, Ghorghiu a răspuns: „N-aş vrea să fac aprecieri astăzi, înainte de discuţie, pentru că vor fi argumente pro şi contra acestei posibile desemnări”.

Alina Gorghiu a menţionat că în cazul în care PNL va decide să nu propună candidat, liberalii vor analiza propunerile venite din partea celorlalte partide.

Gorghiu a spus, pe de altă parte, că este important ca persoana desemnată, fie doar de PSD, PNL sau celelalte partide parlamentare, şi care va votată în plenul Senatului, să fie un om care nu doar să îndeplinească tehnic condiţiile prevăzute de lege, cum ar fi vechimea în domeniul juridic, ci unul care să se priceapă la tot ce înseamnă activitatea Curţii Constituţionale ” personalitate care să fie departe de absolut orice comentariu răutăcios” care ar putea fi făcut.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button