PNL cere DEMISIA lui Liviu Dragnea după CONDAMNAREA din dosarul „Fraudei la Referendum”

de:
15 mai 2015
0 Afișari
PNL cere DEMISIA lui Liviu Dragnea după CONDAMNAREA din dosarul

„După decizia de azi a instanței, dacă PSD dorește să aibă un condamnat în conducerea partidului, ca președinte executiv, nu are decât să-l mențină. Ar fi o relevantă pentru modul în care PSD înțelege să se raporteze la Justiție și la opinia publică. Liviu Dragnea trebuie, însă, să demisioneze urgent din Guvern, întrucât afectează grav imaginea României. Deși a promis că renunță de bună voie la toate funcțiile dacă va fi condamnat, Dragnea întârzie inexplicabil să ia o decizie bărbătească”, se arata in comunicatul PNL, citat de hotnews.ro.

„În situația în care Liviu Dragnea nu demisionează de bună voie, atunci premierul Victor Ponta trebuie să-l demită astăzi. Este suficient faptul că Victor Ponta l-a menținut în Executiv pe fostul ministru Darius Vâlcov până în momentul în care a fost arestat”, mai spun liberalii.

SENTINȚĂ DOSARUL REFERRENDUMUL, VINERI, 15 MAI. Judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție l-au condamnat la un an de închisoare cu suspendare pe ministrul Dezvoltării Regionale, Liviu Dragnea, care este acuzat, alături de alte 74 de persoane, de fraudarea referendumului organizat în 2012 pentru demiterea președintelui Traian Băsescu. DNA a cerut închisoare cu executare pentru vicepremier, însă ÎCCJ l-a condamnat pe Liviu Dragnea la un an de închisoare cu suspendare. Decizia poate fi contestată. 

Cookies