PNL către Crin Antonescu: „Dacă crede că Ponta e mai bun decât Iohannis, să-l sprijine pe Ponta!”

de:
12 oct. 2014
0 Afișari
PNL către Crin Antonescu: „Dacă crede că Ponta e mai bun decât Iohannis, să-l sprijine pe Ponta!

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Secretarul general al PNL, Marian Petrache îi transmite lui Crin Antonescu că poate să-l sprijine pe Victor Ponta dacă crede că este mai bun decât Klaus Iohannis, scrie Gândul.info.

Secretarul general al PNL se declară contrariat de atitudinea lui Crin Antonescu şi afirmă într-un interviu acordat gândul că nu înţelege ce se întâmplă cu foştii preşedinţi ai partidului, care nu sprijină PNL în campaniile electorale. Petrache susţine că şi fi l-ar dorit pe Antonescu în campania prezidenţială, dar acum preferă ca acum acesta să nu atace PNL.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014.  „Noi suntem puşi în situaţia să alegem pe cel mai bun dintre cei pe care îi avem în faţa noastră. Dacă el crede că Ponta e mai bun decât Klaus Iohannis, să-l sprijine pe Ponta”, a spus Marian Petrache, secretar general PNL.

Întrebat dacă nu îl deranjează acest lucru, secretarul general a răspuns: „mă deranjează şi mă doare”.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. „Am trăit lângă el campania de la europarlamentare şi ştiu ce bine ar fi fost dacă Tăriceanu era lângă partid atunci. Eu chiar nu înţeleg preşedinţii de la PNL”, şi-a completat răspunsul liberalul.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Petrache recunoaşte însă că o parte din PNL l-a trădat pe Crin Antonescu.

„A fost trădat. Da. E o realitate. Când vorbesc de partid vorbesc de oameni. Uitaţi-vă unde sunt miniştrii PNL-ului acum. La PLR, adică la Ponta”, a subliniat Petrache, făcând referire la foştii miniştri PNL din guvernarea USL care au părăsit partidul după ieşirea de la guvernare.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. El afirmă că a vorbit de mai multe ori în privat cu Crin Antonescu, dar nu l-a convins pe acesta să se alăture campaniei prezidenţiale pentru susţinerea lui Klaus Iohannis.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Crin Antonescu a declarat la postul public de televiziune că în această campanie electorală nu are un candidat preferat şi că nu este convins de Klaus Iohannis.

Cookies