PNL București o atacă dur pe Clotilde Armand pentru situația din Sectorul 1: O mie de străzi se degradează și niciuna nu a fost asfaltată

10 oct. 2022
185 Afișari
PNL București o atacă dur pe Clotilde Armand pentru situația din Sectorul 1: O mie de străzi se degradează și niciuna nu a fost asfaltată
PNL București  o atacă dur pe Clotilde Armand pentru situația din Sectorul 1: O mie de străzi se degradează și niciuna nu a fost asfaltată. Plus | foto: Geroge Călin/Inquam Photos

Liberalii din București critică felul în care primărița Clotilde Armand administrează Sectorul 1. 

PNL vs Clotilde Armand: E un abuz fără precedent

Șeful PNL București,  Sebastian Burduja, o acuză că refuză să supună la vot zeci de  proiecte și că nu vrea să pună în practică alte zeci de hotărâri de Consiliul Local:

Avem deja peste 30 de proiecte de hotărâre de consiliu local încuiate în sertar. Ea refuză să le supună votului. Un abuz fără precedent. Sunt 50 de hotărâri de consiliu local pe care ea nu le pune în practică. Banul public este irosit, de la copacii uscați până la faptul că la 30 iunie 2022 cheltuise numai 3% din banii de investiții. Primăria e opacă. Sprijinul pentru investitori, aici e bomboana de pe colivă. Estimări de până la un miliard de euro bani blocați.

La rândul său,  Ramona Porumb (PNL), viceprimar al Sectorului 1, vorbește despre starea proastă a străzilor din sector, de care ar fi responsabilă tot Clotilde Armand:

Promitea străzi ca la Paris. 1.000 de străzi se degradează pe zi ce trece și niciuna nu a fost asfaltată. Construcția a două creșe și modernizarea de școli au rămas promisiuni. 140 de milioane de lei bugetari. La final de august doar 10% din bani au fost cheltuiți.

Liberalii din București îi mai reproșează primarului sectorului 1 și lipsa de locuri de parcare, pe care Clotilde Armand le promitea în campania electorală, dar și problema termoficării:

Termoficarea din Aviației. E la capăt rețeaua de termoficare. Primarul a venit cu o promisiune pompoasă. Am votat proiectul. După ce a trecut iarna, am constatat că nu a fost nici măcar o zi în care locuitorii să aibă apă caldă. Doamna primar a cheltuit peste 600 de milioane de lei pentru un proiect care nu a adus niciun beneficiu. A promis 10.000 de locuri de parcare subterane în campanie. Azi avem 0 locuri noi”, a declarat Dinu Gheorghe, consilier local din partea PNL.

Îți recomandăm să citești și:

Cookies