PNL Bucureşti: 400 de minori dispar anual din România şi nimeni nu ştie nimic de ei

de:
07 aug. 2019
0 Afișari
PNL Bucureşti: 400 de minori dispar anual din România şi nimeni nu ştie nimic de ei

„Conform cifrelor oficiale, în România, anul trecut au fost daţi dispăruţi 4.000 de minori. Au fost regăsiţi 3.600. Nu au mai fost găsiţi 410. Doar în 2018. Pentru a atrage atenţia că tragedia de la Caracal nu este singulară, vom depune 400 de perechi de încălţăminte, pentru fiecare copil care dispare anual, în faţa clădirii Ministerului Afacerilor Interne sâmbătă, 3 august a.c., la ora 11.05 – ora primului apel la 112 al Alexandrei”, au transmis, vineri, liberalii din Bucureşti.

La eveniment participă preşedintele Filialei Bucureşti a Partidului Naţional Liberal, Violeta Alexandru, alături de preşedinţii filialelor celor 6 sectoare. De asemenea, participă reprezentanţi din Organizaţia Femeilor Liberale, senatori şi deputaţi PNL, consilieri generali ai PNL, respectiv consilieri locali.

„PNL susţine înfiinţarea unor structuri specializate în cadrul judeţelor/regiunilor cu personal şi logistică specializată, care să preia, din prima etapă, cazurile de persoane dispărute sau răpite, fiind evident că poliţiştii de ordine publică sunt depăşiţi de complexitatea unor asemenea cazuri. Iniţiativa se numeşte #400 pentru 400”, au mai transmis liberalii.

Cookies