PNL are conturile BLOCATE din cauza datoriilor

de:
19 aug. 2015
0 Afișari
PNL are conturile BLOCATE din cauza datoriilor

„Avem o problemă cu datoriile la partid. Avem conturile blocate. Îmi asum trecutul partidului cu bune, cu rele, nu sunt datorii din mandatul meu, dar mi le asum pe toate. Am responsabilitatea rezolvării inclusiv a problemelor administrative”, a spus, la B1 TvAlina Gorghiu.

Ea a adăugat că încearcă să rezolve această situaţie şi că partea bună este că va fi o campanie electorală finanţată „la vedere”.

„Încercăm să le ducem la liman pe toate. Partea bună din politica românească cu privire la finanţarea partidelor politice este că vom avea o campanie electorală finanţată la vedere, nu va mai exista acel cerc vicios, om de afaceri să vină în curtea partidului să-ţi facă o donaţie mai puţin sau mai mult ocultă pe care tu să o recompensezi cu nu ştiu ce funcţie minsterială ulterior”, a mai spus Gorghiu, referindu-se la noua legea a finanţării partidelor şi campaniilor electorale.

Şi PSD are conturile blocate din cauza datoriilor care, potrivit trezorierului Mihai Drăghici, se ridică la 7 milioane euro.

Cookies