ARHIVA B365

PMB: Toate intersecţiile din BTMS sunt funcţionale. Problemele de joi dimineaţă- din cauza ploii

Primăria Capitalei precizează, într-un comunicat de presă remis joi seara, că primarul general interimar Răzvan Sava a cerut reprezentantilor Administratiei Strazilor sa verifice sistemul de semaforizare si sa remedieze defectiunile aparute.

„Conform raportarilor, in ceea ce priveste situatia aparuta astazi in trafic, cu exceptia intersectiei Calea Victoriei cu Splaiul Independentei, unde au fost probleme cu tensiunea furnizata de Enel, toate intersectiile din BTMS sunt functionale. Problemele au aparut in aceasta dimineata, mare parte din cauza ploii (inundatii in canalizatii, lipsa tensiune etc) in mai multe intersectii (inclusiv in Piata Victoriei) dar au fost remediate de catre echipele de interventii.”, precizează Primăria Capitalei.

Ploaia abundentă şi vântul puternic au făcut ravagii în Capitală, joi dimineaţă. Potrivit ultimelor informaţii transmise de Brigada Rutieră, din cauza vremii, semafoarele din 11 intersecţii aglomerate din Bucureşti s-au stricat.

La sediul PMB a fost convocat joi un comandament de iarnă. După întâlnire, primarul a anunţat că „pe hârtie, Bucureştiul este pregătit.”. Detalii, aici.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button