PMB reia procedura în cazul achiziţionării de locuinţe pentru cadrele medicale

de:
26 iul. 2018
1 afișări
PMB reia procedura în cazul achiziţionării de locuinţe pentru cadrele medicale

Anunţul de cumpărare locuinţe de serviciu pentru personalul medical a fost publicat pe site-ul www.pmb.ro, la rubrica „Anunţuri”.

Conform Primăriei Capitalei, procedura a fost reluată întrucât în prima etapă, ofertele depuse de agenţii economici nu au respectat prevederile din caietul de sarcini.

„Pentru a încuraja cadrele medicale care îşi desfăşoară activitatea în spitalele aflate în administrarea Primăriei să rămână în ţara, ne propunem să le oferim condiţii cât mai bune, pentru că acest lucru se reflectă în mod direct asupra calităţii serviciilor oferite pacienţilor. În consecinţă, dorim achiziţionarea a aproximativ 600 de locuinţe de serviciu destinate personalului medical care lucrează în spitalele administrate de Municipalitate. Sperăm că de data această ofertele să respecte caietul de sarcini, astfel încât, în cel mai scurt timp, să putem pune la dispoziţia personalului medical locuinţe moderne, care să le asigure tot confortul”, a declarat primarul Gabriela Firea.

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat în 4 mai un proiect de hotărâre privind achiziţionarea de locuinţe pentru personalul medical. Locuinţele de serviciu ar urma să fie achiziţionate în etape, prima dată urmând să fie cumpărate 100 de locuinţe: 10 cu o cameră, 70 cu două camere şi 20 cu trei camere. În a două etapă vor fi achiziţionate 250 de unităţi locative, până la sfârşitul lunii octombrie, urmând că până la sfârşitul lunii decembrie să fie achiziţionate alte 250 de locuinţe.

Cookies