TIMP LIBER

PMB organizează ateliere pentru cei mici, de Ziua Copilului. Totul are loc într-un mall din București

Primăria Capitalei transformă cel mai mare mall din România într-un tărâm al poveștilor, al creativității și al distracției. Iată despre ce este vorba.

Primăria Municipiului București, prin Proedus, în parteneriat cu Afi Cotroceni, transformă cel mai mare mall din România într-un tărâm al poveștilor, al creativității și al distracției. Atât bulevardele din centrul comercial, cât și spațiul Afi Hub Proedus, situat la etajul 1- deasupra magazinului Auchan, se transformă pe 1 Iunie, în intervalul 11:00 – 19:00, într-o destinație de distracție pentru copii.

Cei mici sunt așteptați să se bucure de momente artistice pline de energie, ateliere educative, reprize de dans, experimente științifice, baloane modelabile, face painting și multe altele. Copiii se vor întâlni cu personajele de basm preferate (Mickey, Minnie, Elsa, Ana), dar și cu artiști pe catalige. Vor descoperi realitatea virtuală, vor participa la jocuri interactive și se vor răsfăța cu înghețată, popcorn și vată de zahăr gratuite.

Călătoria pe tărâmurile fermecate este dedicată tuturor celor care nu au uitat să copilărească. Chiar dacă va fi o zi dedicată distracției, la AFI Cotroceni respectarea regulilor de siguranță rămâne în continuare prioritară: purtarea măștii de protecție, folosirea dezinfectantului, păstrarea distanței fizice de cel puțin 2 metri.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button