ARHIVA B365

Primăria Capitalei: Fântânile din centrul Bucureştiului vor fi reabilitate cu 7 milioane de euro

Lucrările vor începe marţi şi se vor desfăşura până în luna septembrie a acestui an. Apa Nova va reabilita şi moderniza ansamblul de 17 fântâni din centrul Capitalei, inclusiv fântâna Unirea.

În această perioadă, alimentarea cu apă a fântânilor se va întrerupe, urmând să fie reluată după finalizarea lucrărilor. De asemenea, există posibilitatea ca traficul să fie restricţionat temporar pe prima bandă, în funcţie de lucrările desfăşurate.

„În urma modernizării, fântânile din acest perimetru vor deveni un punct central de atracţie urbană, ce va oferi bucureştenilor un spectacol de apă, lumini şi muzică, în patru regimuri de funcţionare: regim de zi, seară, respectiv noapte, de luni până vineri, iar în weekend va funcţiona în regim de spectacol stradal”, transmite municipalitatea.

Apa Nova va face aceste lucrări în cadrul unui program de investiţii din fonduri proprii, în valoare de 7 milioane de euro, în baza obligaţiilor asumate prin contractul de concesiune cu Primăria Capitalei, precizează reprezentanţii instituţiei.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button