ALERTĂ | Plouă în Pasajul Unirii din centrul Capitalei. Răspunsul Primăriei Sectorului 4

11 ian. 2023
5925 Afișari
ALERTĂ | Plouă în Pasajul Unirii din centrul Capitalei. Răspunsul Primăriei Sectorului 4
Plouă în Pasajul Unirii din centrul Capitalei. Răspunsul Primăriei Sectorului 4 | Sursa foto: Agerpres

O nouă problemă a fost constatată de bucureșteni la Pasajul Unirii din centrul Capitalei. În această dimineață, odată cu precipitațiile ce au început în oraș, a început să plouă și în pasajul rutier.

Plouă în Pasajul Unirii din București

Bucureștenii au observat, în această dimineață, că a început să picure în Pasajul Unirii ce a fost reabilitat de curând de către Primăria Sectorului 4, transmite Vitalie Cojocari pe pagina sa de Facebook.

Cu toate că picăturile de apă ce curg din tavanul pasajului pot fi observate de oricine trece prin el, Primăria Sectorului 4 a informat că nu există nici o avarie la pasajul rutier. Administrația publică a transmis ca este posibil că această problemă să fie de la compania de apă.

De asemenea, reprezentanții Apa Nova au transmis că nu există nici o avarie în zona respectivă. Astfel că, nu există nici un răspuns concret în ceea ce privește scurgerile de apă apărute în Pasajul Unirii în urma ploii din această dimineață, conform EuroNews.ro.

Pasajul a fost redeschis în septembrie 2022

Pasajul Unirii a fost închis pe tot parcursul verii anului 2022 pentru a putea fi realizate ample lucrări de punere în siguranță a acestuia.

Acesta a fost redeschis în data de 4 septembrie 2023. De atunci și până în prezent în acest pasaj s-au petrecut următoarele:

  • O mașină a luat foc,
  • Mai multe vehicule s-au blocat în poarta de gabarit de la intrarea în pasaj.

Cel mai grav accident produs în Pasajul Unirii a avut loc în data de 23 decembrie 2022. Atunci, un autocar plin cu turiști s-a blocat în poarta de gabarit, iar mai multe persoane au fost strivite. Din nefericire, în urma accidentului, un turist grec și-a pierdut viața.

Cookies