VREMEA

Ploi și vânt în București, duminică. PROGNOZA METEO PE TREI ZILE

VREMEA SAMBATA, 23 MAI:

VREMEA BUCURESTI

După o noapte caldă cu 14 grade, bucureștenii au parte de încă o zi de vară. Cerul va fi variabil, cu ceva nori spre seară, vântul va sufla în general moderat, iar la amiază termometrele vor indica în jur de 30 de grade.

VREMEA LA MUNTE

La munte azi vremea va fi caldă pentru această dată, astfel că la amiază vor fi 22 de grade la Predeal, 20 la Sinaia, 19 la Stâna de Vale și Păltiniș, 16 sus pe Ceahlău și 15 la Semenic. Instabilitatea atmosferică se va accentua şi se va manifesta prin înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului în Carpaţii Occidentali, local în Meridionali şi pe arii restrânse în Orientali. Izolat cantităţile de apă vor depăşi 15…20 l/mp şi va cădea grindină. Dumincă vremea devine și mai instabilă, iar temperaturile maxime scad. Se vor semnala averse cu tunete, fulgere și vânt în Carpaţii Occidentali, dar mai ales spre seară şi noaptea, şi în restul zonei montane. Pe arii restrânse cantităţile de apă vor depăşi 25 l/mp şi izolat va cădea grindină.

VREMEA LA MARE

La mare vremea se menţine predominant frumoasă şi caldă în acest weekend. Cerul va fi în general senin, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 şi 24 de grade, iar apa mării va avea între 18…20 grade.

VREMEA DUMINICĂ, 24 MAI, VREMEA BUCURESTI:

Cald și duminica în București. Norii strâng rândurile spre seară când vor cădea averse cu fenomene electrice și vânt. La amiază vor fi tot în jur de 30 de grade.

VREMEA LUNI, 25 MAI:

Luni vremea va fi în general instabilă, iar maximele continuă să scădă uşor în cea mai mare parte a ţării. Vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări scurte ale vântului. Excepţie vor face doar Moldova şi Dobrogea, unde astfel de fenomene îşi vor face apariţia la nivel local. Pe arii restrânse cantităţile de apă vor fi mai însemnate, cu precădere în zonele montane şi izolat va cădea grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17…18 grade în Dealurile de Vest şi 30…31 de grade în Moldova şi Bărăgan.

VREMEA BUCURESTI

Săptămâna începe în București cu cer temporar noros, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. 15 grade în zori, iar la amiază în jur de 25 de grade.

SURSA: realitatea.net


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button