Ploi și temperaturi scăzute în București. ANM anunță cum va fi vremea în săptămâna 27 februarie – 3 martie

27 feb. 2023
222 Afișari
Ploi și temperaturi scăzute în București. ANM anunță cum va fi vremea în săptămâna 27 februarie - 3 martie
Ploi și temperaturi scăzute în București. ANM anunță cum va fi vremea în săptămâna 27 februarie - 3 martie | Sursă foto: B365.ro

După un weekend cu vreme de primăvară în București, Administrația Națională de Meteorologie anunță cum va fi vremea în această săptămână (27 februarie – 3 martie). Vom avea parte de temperaturi scăzute și de precipitații.

Bucureștenii sunt sfătuiți să se îmbrace gros și să nu uite umbrelele când plecă de acasă .

Prognoza meteo transmisă de ANM

Astăzi vom avea parte de temperaturi ceva mai scăzute în Capitală. Dimineața aduce și ceva precipitații, iar pe parcursul zilei, cerul se va menține înnorat.

Luni

Maxima termică ce va fi înregistrată în București este de 14 grade Celsius, după cum transmite ANM. Cerul va fi înnorat și vom avea parte de averse. Vântul bate moderat, viteza medie fiind de 13 km/h.

Pe timpul nopții temperatura scade considerabil. Minima termică va ajunge la 3 grade Celsius. Și peste noapte vor exista precipitații, iar cerul se va menține înnorat. Vântul se mai întețește, viteza medie fiind de 19 km/h.

Cum va fi vremea în București: săptămâna 27 februarie – 3 martie

Pe parcursul săptămânii temperaturile scad, maxima înregistrată până vineri în București fiind de 8 grade Celsius. De asemenea, ploile persistă în oraș până joi, după cum anunță meteorologii.

Marți 

În cea de-a doua zi a săptămânii temperatura scade la jumătate din valoare zilei precedente. Astfel că, maxima termică ce va fi înregistrată în Capitală este de 7 grade Celsius. Cerul va fi în mare parte înnorat, iar meteorologii anunță ploi slabe. Vântul bate puternic, viteza medie fiind de 19 km/h.

Noaptea, minima termică ce va fi înregistrată este de 2 grade Celsius. Cerul se menține înnorat si este posibil să avem parte de ploi și peste noapte. Vântul bate cu o viteza medie de 15 km/h.

Miercuri 

Prima zi de primăvară vine cu temperaturi scăzute și cu precipitații. Maxima termică a zilei va fi de 7 grade Celsius, iar cerul va fi mai mult noros pe parcursul zilei. Vântul va avea o viteză medie de 15 km/h.

Și pe timp de noapte va fi frig. Minima termică de la mijlocul săptămânii va fi de 3 grade Celsius. Cerul va fi noros, iar vântul va avea o viteză medie de 13 km/h.

Joi 

Maxima termică ce va fi înregistrată este de 7 grade Celsius, anunță ANM. Cerul va fi înnorat și vom avea parte de ploi slabe. Vântul va avea o viteză medie de 13 km/h.

Noaptea, minima termică va ajunge la 1 grad Celsius. Cerul se va menține înnorat, iar vântul va avea o viteză medie de 7 km/h.

Vineri

Ultima zi din săptămână aduce temperaturi puțin mari ridicate, iar meteorologii anunță că scăpăm de ploi. Maxima termică a zilei va fi de 8 grade Celsius. Cu toate că nu mai plouă, cerul se la menține înnorat. Vântul bate slab, viteza medie fiind de 9 km/h.

Peste noapte, se vor înregistrat temperaturi negative. Minima termică va fi de -1 grad Celsius. Cerul va fi senin, iar vântul va avea o viteză medie de 11 km/h.

Cookies