Ploi și posibile descărcări electrice în București. Prognoza meteo pentru weekendul 17-19 iunie

17 iun. 2022
373 Afișari
Ploi și posibile descărcări electrice în București. Prognoza meteo pentru weekendul 17-19 iunie
Ploi și posibile descărcări electrice în București. Prognoza meteo pentru weekendul 17-19 iunie

Chiar dacă a venit vara, ploile și vremea rea nu par să plece din București, cel puțin nu încă. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a transmis prognoza meteo pentru weekendul 17-19 iunie.

Cum va fi vremea în Capitală

În ultima zi din această săptămână bucureștenii sunt sfătuiți să nu uite umbrelele acasă. Chiar dacă temperaturile se mențin ridicate, ploile nu se opresc. ANM anunță că astăzi, 17 iunie 2022, locuitorii Capitalei vor avea parte de averse însoțite de descărcări electrice.

Vineri

Cerul va fi în mare parte înnorat și vom avea parte de ploi abundente cu descărcări electrice. Cu toate astea, temperatura maximă a zilei va ajunge la 29 de grade Celsius. Vântul suflă slab și moderat, viteza medie fiind de 11 km/h.

Seara, minima termică scade până la 16 grade Celsius. Cerul va fi înnorat, iar în unele zone din Capitală se anunță furtuni. Vântul va sufla moderat, viteza medie ajungând la 19 km/h.

Prognoza meteo pentru weekendul 17-19 iunie

Nici în weekend vremea nu va fi tocmai bună pentru plimbări sau picnicuri în parc, după cum anunță meteorologii.

Sâmbătă

În prima zi a weekendului temperatura mai scade puțin. Maxima termică ajunge la 28 de grade Celsius. Ceru va fi predominant noros și vor avea parte de furtuni cu descărcări electrice. Vântul bate slab, viteza medie fiind de 9 km/h.

Pe parcursul serii temperatura scade la 17 grade Celsius, iar cerul se înseninează. Vântul continuă să bată slab, viteza medie ajunge la 7 km/h.

Duminică

Ultima zi liberă ne întâmpină cu vreme caldă, frumoasă și fără ploi. Cerul va fi în mare parte însorit, așa că vă puteți încumeta la o plimbare prin parc sau prin oraș. Temperatura maximă a zilei va fi de 30 de grade Celsius. Vântul bate slab, viteza medie fiind de 7 km/h.

Seara, temperatura minimă ajunge la valori de 15 grade Celsius. Cerul se menține senin, iar vântul bate slab, cu o viteză medie de 6 km/h.

Cookies