Ploi de vară, miercuri, în Capitală. De joi revine canicula. VEZI PROGNOZA PE DOUĂ SĂPTĂMÂNI

de:
01 aug. 2012
0 Afișari
Ploi de vară, miercuri, în Capitală. De joi revine canicula. VEZI PROGNOZA PE DOUĂ SĂPTĂMÂNI

Miercuri, 1 august 2012, sunt destule şanse să plouă, după cum au anunţat meteorologii, fiind aşteptate tunete şi fulgere şi vânt ceva mai insistent în aceste perioade. 

Maxima termică s eva situa în jurul valorii de 32-33 de grade Celsius. 

Joi, 2 august 2012, bucureştenii vor avea din nou parte de mult soare şi se va instala din nou canicula. Termometrele vor indica la orele amiezii temperaturi de 36-36 de grade Celsius.  

Vineri, 3 august 2012, va fi o zi toridă cu soare puternic şi vânt slab. Mercurul din termometre va urca până la 35 de grade Celsius cu 5 grade mai mult faţă de norma climatologică a acestei perioade. 

Administraţia Naţională de Meteorologie a realizat o estimare a valorilor termice şi a precipitaţiilor ce se vor produce în intervalul 31 iulie-13 august, în fiecare regiune a ţării.

Astfel, după primele două zile în care temperaturile diurne se vor menţine, în medie, sub pragul de 35 de grade al caniculei, regimul termic va marca o creştere, mediile maximelor atingând 36 grade Celsius pe 6 şi 7 august.

După data de 8 august vremea se va răcori treptat, astfel încât pe 12…13 august temperaturile maxime se vor situa, în medie, în jurul valorii de 29…30 grade Celsius. 
Probabilitatea pentru averse, însoţite şi de descărcări electrice, va fi mai mare după 8 august, până la sfârşitul intervalului de prognoză.

Cookies