Ploaia torențială din București: 11 copaci căzuți pe mașini sau străzi. Un pom uscat înclinat chiar în fața Primăriei Capitalei

18 mai 2022
344 Afișari
Ploaia torențială din București: 11 copaci căzuți pe mașini sau străzi. Un pom uscat înclinat chiar în fața Primăriei Capitalei
FOTO: arhivă

Copaci căzuți în București din cauza ploii torențiale. Pompierii bucureşteni au acţionat până miercuri la ora 09,00, în 12 situaţii de urgenţă, intervenind la o acumulare de apă pe stradă şi în cazul a 11 copaci căzuţi – şapte pe autoturisme şi patru pe stradă.

Un copac uscat de pe Bulevardul Elisabeta, unde se află Primăria Capitalei, s-a desprins din rădăcini și a căzut peste un infochioșc nefuncțional, lăsat acolo de pe vremea fostului primar Sorin Oprescu, scrie Hotnews, care oferă imagini.

În judeţul Ilfov s-a acţionat pentru două situaţii de urgenţă, respectiv o acumulare de apă şi un copac căzut, informează un comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF) transmis, miercuri, agerpres.ro.

Pompierii au acţionat pentru îndepărtarea unor copaci căzuţi în Capitală pe autoturisme pe Aleea Ucea, Strada Mărgelelor, Strada Huedin, Calea Griviţei, Strada Mohorului şi Strada Gruiu Argeşului.

Pe Bulevardul Tineretului s-a acumulat apă pe carosabil, iar trei autoturisme au fost blocate. Două dintre acestea au fost extrase de către pompieri.

În Ilfov, s-a acţionat pe Strada Mărăşti din Bragadiru la o acumulare de apă în curte şi pe Strada Principală Cernica pentru îndepărtarea unui copac căzut pe un autoturism.

Îți recomandăm și:

Cookies