Ploaie torențială, duminică, în București: Traficul rutier, blocat din cauza apei de pe străzi VIDEO

de:
24 aug. 2014
4 Afișari
Ploaie torențială, duminică, în București: Traficul rutier, blocat din cauza apei de pe străzi VIDEO

Bucureştiul a fost, duminică dimineaţă, timp de aproximativ o oră, sub avertizare cod portocaliu de ploi şi vijelii. În aceste zone au fost averse şi descărcări electrice, iar vântul a depăşit la rafală 75-80 de kilometri pe oră. Mai mulţi copaci au fost doborâţi de vântul puternic, scrie romaniatv.net.

Mai multe intersecţii din Capitală au fost inundate în urma ploii torenţiale, iar traficul rutier a fost îngreunat. Mai multe echipaje de la Apa Nova au intervenit pentru a îndepărta apa de pe străzi.

Din cauza cantităţii mari de apă care s-a adunat în pasajul Unirii din centrul Capitalei, mai multe maşini au derapat şi s-au ciocnit în lanţ. Nicio persoană nu a fost rănită.

Circulaţia rutieră s-a desfăşurat îngreunat şi pe mai multe drumuri naţionale, duminică dimineaţă, din cauza ploii torenţiale şi a vântului puternic, vizibilitatea fiind redusă pe artere rutiere din Călăraşi, Ialomiţa, Brăila, Buzău, Prahova, Teleorman, potrivit Centrul Infotrafic al Poliţiei Române. Pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, între kilometrii 20 şi 35, a plouat torenţial.

De asemenea, în mai muilte judeţe sunt rafale de vânt, care afectează buna desfăşurare a traficului rutier.

Cookies