Plimbări cu „Tramvaiul Cofetărie” prin București, de Ziua Copilului. STB anunță că pe 1 iunie avem și „Ziua Porților Deschise” la Depoul Dudești

28 mai 2024
57815 afișări
Plimbări cu „Tramvaiul Cofetărie” prin București, de Ziua Copilului. STB anunță că pe 1 iunie avem și „Ziua Porților Deschise” la Depoul Dudești
Plimbări cu „Tramvaiul Cofetărie” prin București, de Ziua Copilului. STB anunță că pe 1 iunie avem și „Ziua Porților Deschise” la Depoul Dudești | Sursă foto: STB-Facebook

De 1 iunie (Ziua Copilului) STB a anunțat că se organizează „Ziua Porților Deschise” la Depoul Dudești. Societate a pregătit și o surpriză specială pentru micii bucureșteni: doritorii se vor putea putea plimba prin oraș cu un tramvai de epocă.

STB: Pe 1 iunie avem „Ziua Porților Deschise” la Depoul Dudești

Sâmbătă, de Ziua Copilului, Depoul Dudești (pe Calea Dudești 184) își deschide porțile pentru copii, părinți și bunici, anunță STB. Micuții vor avea parte de o prezentare fascinantă a vehiculelor de epocă cu care se plimbau oamenii pe străzile din vechiul București.

Oamenii vor putea să vedea atât modele de tramvaie din anii 1912 și 1956, cât și modelele noi care circulă în zilele noastre prin oraș. Pe lângă prezentarea mijloacelor de transport de epocă din flota STB, vor fi organizate și o serie de activități interactive pentru cei mici.

„Ziua Porților Deschise” va avea loc între orele 10:00 – 16:00, iar accesul este gratuit. Copiii care au sub 18 ani trebuie să fie însoțiți de un adult.

Te-ar mai putea interesa și:

Plimbare cu „Tramvaiul Cofetărie” pe străzile din București

Punctul principal de atracție din acest final de săptămână este reprezentat de o plimbare cu un tramvai de epocă. Mai precis, vizitatorii vor putea să circule cu „Tramvaiul Cofetărie” (Rathgeber P3.16).

Îmbarcarea urmează să aibă loc din Depoul Dudești, iar traseul pe care vehiculul plin de istorie va circula este:

  • Depoul Dudești – Șura Mare – Depoul Dudești.

Daniel Istrate, directorul general al STB, a transmis următorul mesaj:

Este o bucurie ca pe 1 Iunie să deschidem porțile Depoului Dudești pentru toți bucureștenii, oferindu-le ocazia să descopere atât istoria transportului public din Capitală, cât și cele mai noi mijloace de transport din flota noastră. Ne dorim ca această zi să fie una plină de surprize plăcute pentru copii și pentru toți pasionații de transport public.

Cookies