Pliculețe cu praf alb, bănuit a fi cocaină, găsite asupra unui polițist de la un penitenciar din București. Bărbatul se întorcea de la un concert când a fost oprit și controlat

23 nov. 2023
360 Afișari
Pliculețe cu praf alb, bănuit a fi cocaină, găsite asupra unui polițist de la un penitenciar din București. Bărbatul se întorcea de la un concert când a fost oprit și controlat
Pliculețe cu praf alb, bănuit a fi cocaină, găsite asupra unui polițist de la un penitenciar din București. Bărbatul se întorcea de la un concert când a fost oprit și controlat | Sursă foto: Inquam Photos Octav Ganea

Un polițist ce lucrează în cadrul unui penitenciar din București a fost prins, la un concert, având asupra sa două pliculețe cu un praf alb (susceptibil de a fi cocaină). Substanța a fost trimisă la un laborator pentru a fi testată.

Pliculețe cu praf alb găsite asupra unui polițist de la un penitenciar din București

Incidentul a avut loc în weekendul trecut. Ofițerul, care ar lucra în cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor, a fost oprit pe străzile Capitalei în timp ce se întorcea de la un concert.

În urma controlului efectuate de oamenii legii, asupra acestuia au fost găsite două pliculețe ce conțineau un praf de culoare albă.

Substanța, susceptibilă de a fi cocaină, a fost trimisă la un laborator unde urmează să se stabilească cu exactitate daca este vorba despre droguri sau nu.

În cazul in care se va confirma că este vorba despre substanțe interzise, urmează să fie deschis un dosar penal pe numele ofițerului.

Conform unor surse ale Digi24.ro, bărbatul din București ar fi declarat că plicurile nu îi aparțin și că nu știa ce conțin acestea.

Până la acest moment, ANP nu a transmis un punct de vedere oficial în ceea ce privește această situație. De asemenea, nu se cunoaște exact dacă au fost dispuse măsuri împotriva ofițerului sau daca se așteaptă rezultatele expertizei

O jandarmeriță , prinsă cu droguri în geantă

O situație similară a avut loc zilele trecute, când o femeie jandarm a fost prinsă de către polițiști cu droguri în geantă. Femeia a fost verificată în timpul unui control de rutină. Aceasta se afla într-un taxi, împreună cu o altă persoană.

Asupra sa au fost găsite mai multe pliculețe ce conțineau un praf alb, iar în urma expertizei s-a constat că era vorba despre MDMA și cocaină.

Femeia a fost, vreme de două luni, purtător de cuvânt al Brigăzii Speciale de Intervenții a Jandarmeriei. La momentul incidentului, tânăra lucra în cadrul departamentului Juridic.

Cookies