PDL Bucureşti despre scandalul Poliţiei Călare: Oprescu trebuie să îşi asume semnarea contractului

de:
21 dec. 2011
0 Afișari
PDL Bucureşti despre scandalul Poliţiei Călare: Oprescu trebuie să îşi asume semnarea contractului

„Faptul că Sorin Oprescu a afirmat că nu ştie nimic de acest contract reprezintă fie un adevăr care arată incompetenţa primarului, fie o minciună care dovedeşte fuga de responsabilitate. PDL Bucureşti îi reaminteşte Primarului General că el reprezintă Executivul în Capitală şi că se face responsabil de tot ceea ce se întâmplă la PMB”, susţin democrat-liberalii.

În comunicatul remis B365.ro se subliniază ca acest fapt reprezintă o circumstanţă agravantă. „Scuzele că nu ştia de acest contract dintre Poliţia Locală şi firma privată de pază reprezintă o circumstanţă agravantă, nu atenuantă. Se dovedeşte încă o dată faptul că actualul edil-şef al Capitalei este „aerian”, neştiind ce se întâmplă în subordinea sa. Dacă nu ştie ce se petrece la Poliţia Locală, PDL Bucureşti se îndoieşte de faptul că Oprescu are habar de ce se întâmplă în alte direcţii ale Primărie. În fapt, PMB a devenit un Executiv fără conducere, primarul fiind probabil plecat în permanenţă în concediu. Dacă, din contră, Primarul General ştia ce se întâmplă la Poliţia Locală, atunci se arată încă o dată că strategia sa este fuga de responsabilitate. Atunci când se întâmplă ceva bun în Capitală, îşi arogă toate meritele – aşa cum a făcut mereu cu proiectele PDL Bucureşti, pe care nu s-a sfiit să şi le asume”, se arată în document.

Filiala PDL Bucureşti îi cere Primarului General „să nu rişte siguranţa cetăţenilor Capitalei prin privatizarea Poliţiei Locale prietenilor să îşi asume semnarea contractului şi să intre de urgenţă în legalitate”.

Cookies