Platforma de mobilitate urbană Citylink crește flota de biciclete în București cu 850 de bucăți și se extinde în Brașov

03 apr. 2021
146 Afișari
Platforma de mobilitate urbană Citylink crește flota de biciclete în București cu 850 de bucăți și se extinde în Brașov

Platforma de mobilitate urbană Citylink, care furnizează mașini hibride pentru car-sharing în București, a readus în Capitală, din 1 aprilie, o flotă de 850 de biciclete disponibile în sistem bike-sharing, număr dublu față de cel disponibil în 2020.

Mai mult, platforma dezvoltată de o echipă de antreprenori români se extinde în Brașov, conform unui comunicat de presă.

Citylink se extinde

“După primul an de activitate, în București, în 2021 deschidem noi piețe, cu o prezență directă a Citylink, iar primul oraș în care ne extindem activitatea este Brașov – pol economici pentru regiunilea sa și destinație turistică tot mai populară, pentru români, dar și pentru străinii care ne vizitează țara.

Ne vom continua extinderea în mai multe orașe importante din țară, inclusiv în sistem de franciză. Am pus deja la punct platforma tehnică și suntem gata să oferim, la cheie, partenerilor din țară întreaga componentă tehnică, know-how-ul și gestiunea integrală a relației cu clienții.

În același timp, partenerii noștri de franciză nu trebuie decît să aducă flota de automobile”, a declarat Igor Grosu, cofondator Citylink.

Cookies