ARHIVA B365

Plata facturilor se poate face la Carrefour, prin PayPoint

Plăţile se efectuează printr-o metodă modernă, sigură şi facilă, terminalele PayPoint fiind disponibile în toate formatele de magazine Carrefour prezente pe întreg teritoriul României: în cele 29 de hipermarket-uri Carrefour, în cele peste 100 de supermarket-uri Carrefour Market și în 11 magazine de proximitate Carrefour Express.
Pentru a efectua o tranzacţie, consumatorul trebuie doar să se prezinte cu factura în cel mai apropiat magazin Carrefour, la punctul cu semnalizare PayPoint și să comunice vânzătorului ce tip de plată doreşte să efectueze. După procesarea tranzacției pe terminalul PayPoint, acesta va încasa banii în numerar şi îi va oferi un bon cu toate detaliile tranzacţiei (data, locația, furnizorul etc.). Consumatorul nu plăteşte niciun comision pentru tranzacţie şi nici nu este nevoit să efectueze cumpărături în magazin pentru a avea acces la sistemul PayPoint.

Despre PayPoint România
În România, PayPoint şi-a lansat oficial serviciul de plată a facturilor în numerar sub marcă proprie în august 2008 şi şi-a extins portofoliul de clienţi prin semnarea de parteneriate cu o serie de companii din diferite sectoare.
În prezent, reţeaua punctelor de plată PayPoint numără peste 9.450 de terminale iar compania are încheiate contracte cu 106 clienţi importanţi din domenii precum: telecomunicaţii, utilităţi, servicii financiare, securitate, plăți în numerar pentru servicii online, transfer de bani, transport şi nu numai.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button