ARHIVA B365

Plângerea FC U. Craiova împotriva lui Piţurcă şi a 8 componenţi ai comisiilor, trimisă la DNA

Curtea de Apel Bucureşti a admis, marţi, plângerea împotriva rezoluţiilor sau ordonanţelor procurorului de netrimitere în judecată, formulată de Universitatea Craiova, desfiinţând rezoluţia dată de parchet în cazul lui Adrian Ion, Ionuţ Matei, Marcelina Gherman, Dorin Sabău, Elena Stoian, Daniela-Lavinia Mândruţă, Eduard Poppa, Marcel Vrabie şi Victor Piţurcă.

„Trimite cauza la Direcţia Naţională Anticorupţie, în vederea începerii urmăririi penale şi efectuarea de cercetări privind faptele reclamate de petentă”, a decis Curtea de Apel Bucureşti.

Contactat telefonic, preşedintele FC Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, marţi, pentru agenţia Mediafax, că decizia Curţii de Apel este normală deoarece Piţurcă şi componenţii comisiilor jurisdicţionale din cadrul FRF se fac „vinovaţi de abuz în serviciu”. „Era normal ca apelul nostru să fie acceptat, instanţa a dispus începerea urmăririi penale. Piţurcă şi ceilalţi opt membri sunt vinovaţi de abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave. În plus, ei vor fi judecaţi şi pentru iniţiere şi constituire de grup organizat. Se va vedea la final că noi avem dreptate în acest caz”, a spus oficialul FC U. Craiova.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button