Știri București

Robert Negoiță depune plângere penală pe numele unor angajați ai societăților subordonate CL Sector 3

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a anunțat că depune o plângere penală împotriva unor angajați ai companiilor autorității locale care au fost plătiți fără să treacă pe la muncă. „Nici nu prea au dat pe la serviciu și nici pe la telefon nu au fost de găsit. Un fel de management remote, dar cam prea remote. Adică în lipsă totală.”, a scris primarul Negoiță.

Primarul Robert Negoiță a depus plângere pe numele unor angajați ai societăților subordonate CL Sector 3.Edilul a avansat două nume, despre care spune că sunt membri ai PNL Sector 3, iar aceștia ar fi primit 2.500 de lei fără să treacă pe la serviciu.

„De multă vreme, unii chiar de aproape un an, îşi primesc salariul făcând fals şi devalizând companiile, îşi primesc salariul fără să treacă pe la muncă. Nu este o chestiune de răzbunare, vrem să se facă dreptate, vrem ca lucrurile astea să nu se mai repete”, a spus Robert Negoiţă, în videoclipul realizat în faţa Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 şi postat marţi pe Facebook.

Negoiță îi acuză pe liberalii de la Sectorul 3

El a susţinut că PNL Sector 3 și-a instalat favoriții, oameni de bază în organizația locală a PNL (unul prim-vicepreședinte, altul vicepreședinte PNL Sector 3), pe diferite funcții în societățile subordonate Consiliului Local Sector 3.

„Așa că azi am depus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 o plângere penală pentru ca anchetatorii să verifice ce este pe la aceste societăți și să dispună măsurile care se impun”, a mai spus Robert Negoiţă.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button