Plângere penală pe numele directoarei ADP Sector 1. Clotilde Armand: ”Folosea materiale și muncitori pentru a-și construi o anexă la vilă”

25 iun. 2021
139 Afișari
Plângere penală pe numele directoarei ADP Sector 1. Clotilde Armand: ”Folosea materiale și muncitori pentru a-și construi o anexă la vilă”

Primarul Clotilde Armand va înainta către procurori o plângere penală pe numele directoarei ADP Sector 1, precizând că aceasta folosea materiale, dar și muncitori din subordine, pentru a-și construi o anexă la vilă.

Clotilde Armand a cerut și a primit demisia directoarei Administrației Domeniului Public Sector 1, conform unei postări pe Facebook.

Primarul sectorului 1 spune că directoarea a folosit resursele instituției pentru a-și construi o vilă.

”Obiceiurile vechi dispar greu. Am cerut și primit demisia directoarei Administrației Domeniului Public Sector 1. Am descoperit că în loc să se ocupe de întreținerea spațiilor verzi, folosea resursele instituției (materiale, utilaje și muncitori) pentru a-și construi o anexă la vila ei. Astăzi voi înainta către procurori plângerea penală pentru abuz în serviciu și delapidare. Să fie foarte clar pentru toți angajații: toleranță zero la corupție în Primăria Sectorului 1”, a scris, pe Facebook, Clotilde Armand.

Este implicat și fratele unui lider de sindicat

Clotilde Armand spune că în operațiune era implicat și fratele unui lider de sindicat, apropiat de fostul primar, angajat al ADP, care contestă deciziile de reorganizare a primăriei și strânge semnături pentru un fel de pseudo-referendum inițiat de PSD de demitere a primarului.

Cookies