Plângere penală în cazul conducerii ASPA, depusă de Preşedinta Asociaţiei „Cuţu, cuţu”

de:
23 sept. 2013
0 afișări
Plângere penală în cazul conducerii ASPA, depusă de Preşedinta Asociaţiei

„Şefii ASPA sunt vinovaţi de neglijenţă în serviciu în cazul morţii acelui copil. Ei au tot timpul foarte mulţi bani pe mână şi ar fi putut să scape Bucureştiul de câini. Tot scandalul arată în continuare că se pot întâmpla tragedii”, a declarat Marcela Pîslă, conform Mediafax.

Preşedintele Asociaţiei „Cuţu, cuţu” a mai spus că procurorii au audiat-o în calitate de specialist şi că, dacă va mai fi citată de anchetatori, va reveni la Parchet.

Ea a precizat că le-a dat procurorilor un raport cu privire la punctul de vedere al Asociaţiei „Cuţu, cuţu”, organizaţie care a fost la controlul din 19 septembrie, la adăpostul de câini de la Mihăileşti, făcut de procurorii Parchetului instanţei supreme, reprezentanţi ai DSV şi ANSVA. Marcela Pîslă a precizat că în timpul acelui control s-au descoperit trei cadavre, respectiv un pui cu mama lui şi un alt câine adult care era în lada frigorifică. Mai multe informații despre neregulile de la Mihăilești găsiți aici.

Şi coordonatorul de proiect al ASPA, Răzvan Băncescu, a fost, luni, la Parchetul instnaţei supreme, el declarând că s-a prezentat la Parchet din proprie iniţiativă, pentru a recupera mai multe documente ridicate de anchetatori în urma controlului din 19 septembrie la adăpostul din Mihăileşti, în condiţiile în care, în lipsa acestor acte, activitatea autorităţii este blocată.

Băncescu a spus, la ieşirea de la Parchetul instanţei supreme, că intenţionează să îi dea în judecată pe anchetatorii în cazul morţii lui Ionuţ Anghel pentru grave prejudicii de imagine aduse atât ASPA, cât şi instituţiei primarului general.

Cookies