SMART CITY

Planeta Maimutelor: Invazia

Un grup de oameni de stiinta din San Francisco se foloseste de maimute pentru a testa un medicament revolutionar, menit sa vindece pacientii bolnavi de Alzheimer.

Desi apar reactii adverse la animalele carora li se administreaza medicamentul, cercetatorul Will Rodman (James Franco) devine obsedat de idee si continua experimentul. Analizand cu atentie comportamentul ciudat al unui cimpanzeu, care pare tot mai dornic sa isi primeasca pastila, cercetatorul descopera ca medicamentul creste inexplicabil nivelul de inteligenta al primatelor.

Desi Caroline (Freida Pinto), unul dintre cercetatori, este ingrijorata de situatie si de directia inspre care merge experimentul, ea nu va reusi sa il convinga pe Will sa renunte.

Maimutele pe care au fost facute experimente vor deveni tot mai inteligente si puternice, astfel incat vor dori sa cucereasca Pamantul, declasand un razboi intre rasa umana si primate. Aflati in plin razboi, specialistii in genetica vor trebui sa gaseasca o solutie pentru a impiedica disparitia rasei umane.

Cu: James Franco, Andy Serkis, Tom Felton, Freida Pinto, Tyler Labine, Brian Cox, David Hewlett

Regia: Rupert Wyatt

Scenariu: Pierre Boulle, Rick Jaffa


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button