Plajă sălbatică la 70 de kilometri de București. Locul este luat cu asalt de turiști

18 mai 2022
8440 Afișari
Plajă sălbatică la 70 de kilometri de București. Locul este luat cu asalt de turiști
Plajă sălbatică la 70 de kilometri de București. Locul este luat cu asalt de turiști

Lângă București se află o plajă care poate concura cu cele de pe litoralul Românesc. Zona este perfectă pentru bucureștenii ce nu au cum să ajungă într-un sejur la mare în sezonul cald.

Plajă sălbatică la 70 de kilometri de București

Bucureștenii se pot bucura de o zi de plajă, fără a mai parcurge sute pe kilometri în aglomerație până la Constanța. La doar 76 de kilometri de Capitală se află o plajă, ca cele de pe litoral, conform Antena 3.

Este vorba despre plaja de la Gostinu, Giurgiu, pe care oamenii din zonă o numesc „marea fără valuri”. Locul este luat cu asalt de turiști în fiecare an.

Plaja sălbatică are nisip fin, iar vizitatorii se pot bucura de o baie în apele Dunării, în zilele toride de vară.

Autostrada soarelui este mereu aglomerată, iar drumul de la București până pe litoral este unul extrem de lung și de obositor.

Astfel că, pentru cei ce doresc să petreacă o zi la plajă, însă nu vor să bată drumul până la mare, plaja din Giurgiu este o alternativă perfectă.

Pădurea este la un pas de plajă

Chiar lângă plajă, se află pădurea care le oferă oamenilor adăpostul necesar în zilele în care soarele este mult prea greu de suportat.

Oamenii din zonă au observat potențialul pe care îl are plaja de la Gostinu. Pentru a obține profit la rândul lor au amenajat aici un bar de unde vizitatorii pot cumpăra înghețată și băuturi reci.

Intrarea pe această plajă este gratuită. Se poate merge cu prosopul și cu gustări de acasă.

Cei ce merg aici trebuie să țină cont de faptul că deoarece aceasta este o plajă sălbatică, în zonă nu există salvamari. Astfel că, turiștii trebuie să aibă grijă, în special dacă merg cu cei mici la plajă.

Cookies