Plajă ecologică tropicală, deschisă de azi în Bucureşti

de:
01 mai 2013
1 Afișari
Plajă ecologică tropicală, deschisă de azi în Bucureşti

La debutul sezonului estival, primarul Sectorului 4 – Cristian Popescu Piedone a inaugurat singura plajă ecologică amenajată într-un parc bucureştean. Astfel, cei care nu vor putea să ajungă pe litoral vor avea posibilitatea de a se relaxa într-un peisaj urban exotic, care trimite cu gândul către o plajă tropicală chiar în Parcul Orăşelul Copiilor din Sectorul 4 al Capitalei. 

Tot aici, copiii sunt extrem de încântaţi de noua fântână arteziană pietonală, special destinată lor, o feerie a coregrafiilor de apă şi lumini, sincronizate cu muzica din desenele animate favorite ale micuţilor. Proiectoarele submersibile cu led asigură funcţionarea amenajării atât pe timpul nopţii, dar şi în timpul zilei, jeturile de apă putând atinge o înălţime de 10 metri.

În cursul acestei seri, la orele 20.00, tot în incinta Orăşelului va mai fi inaugurat şi un teren de sport cu instalaţie nocturnă, iar surprizele nu se opresc aici, fiindcă Primarul Sectorului 4 a mobilizat întreaga echipă pentru ca, până pe 1 Iunie a.c., să poată finaliza şi alte amenajări spectaculoase, oferind astfel un dar de ziua lor tuturor copiilor, informează administraţia locală într-un comunicat remis B365.ro. 

Tot azi, după ce a împărţit ajutoare bătrânilor de la centrul medico-social „Sfântul Luca”, primarul Piedone însoţit de premierul Victor ponta şi soţia acestuia, Daciana Sârbu, au făcut un tur al parcului Orăşelul Copiilor cu trenuleţul condus chiar de edilul Sectorului 4. 

Vedeta parcurilor din Bucureşti, Orăşelul Copiilor, şi-a redeschis porţile anul trecut, amenajările peisagistice fiind inedite iar locurile de joacă spectaculoase. Fotografii şi detalii găsiţi aici. 

După renovare, locul jocurilor ruginite, vechi de 20 de ani, din parcul Orăşelul Copiilor a fost luat de cele mai noi şi inedite obiective de distracţii, la care se adaugă amenajări peisagistice inedite printre care şi o fântână arteziană, sub forma unei corole, cu perdele de apă colorate.

Bucureştenii care vor să vadă Capitala de sus au posibilitatea să urce într-o roată imensă „ca la Viena”, tip carusel, punctul maxim al înălţimii, cu tot cu dâmbul pe care se află roata, fiind la aproximativ 150 de metri. 

Cookies