Plăcintă cu mere și gândac proaspăt la o faimoasă patiserie din București. La a câta gură a nimerit clientul ingredientul secret

01 sept. 2021
791 Afișari
Plăcintă cu mere și gândac proaspăt la o faimoasă patiserie din București. La a câta gură a nimerit clientul ingredientul secret
Plăcintă cu mere și gândac proaspăt la o faimoasă patiserie din București. La a câta gură a nimerit clientul ingredientul secret

Un bărbat a avut parte de o surpriză dezgustătoare. A găsit un gândac imens într-o plăcintă cu mere cumpărată de la o patiserie extrem de cunoscută din București.

Plăcintă cu mere și gândac proaspăt la o faimoasă patiserie din București. La a câta gură a nimerit clientul ingredientul secret.

Plăcintă cu mere și gândac proaspăt la o faimoasă patiserie din București

Surpriza dezgustătoare de miercuri dimineață. Un bărbat și-a cumpărat o plăcintă cu mere de la o patiserie cunoscută din Capitală, iar în aceasta era un intrus. Un ditamai gândacul stătea moț pe plăcintă.

Sursă foto: Captură/ antena3.ro.

Vrem să credem că nu acesta este ingredientul secret pentru produsele de patiserie vândute în locația din București, chiar în buricul târgului.

Recomandăm și: Petrecerea șobolanilor din supermarketul Mega Image, amendată drastic. ANSVSA a intervenit în scandalul devenit viral

La a câta gură a nimerit clientul ingredientul secret

Mai exact, patiseria se află în Sectorul 1 al Capitalei, pe bulevardul Elisabeta. Mii de persoane din București o frecventează în fiecare zi.

Imaginile cu insecta care nu avea ce să caute în plăcinta cu mere au fost trimise chiar de bucureșteanul care a avut parte de surpriza dezgustătoare, miercuri dimineață, potrivit antena3.ro.

Patiseria respectivă este cunoscută în București. Acolo se vând covrigi, pizza și mai multe produse specifice.

Recomandăm și: Un bucureștean a fost mușcat de un șobolan în zona Piața Romană. Ce boli pot transmite șobolanii

Amintim că, în luna iunie, doi șobolani au fost fotografiați în rafturile unui magazin Mega Image din București. Rozătoarele se serveau dintr-un covrig, iar magazinul era în Sectorul 1 al Capitalei.

Fotografia cu șobolanii care luau masa a fost postată de către fostul consilier municipal Tudor Tim Ionescu, pe pagina de Facebook.

La acel moment, reprezentanții magazinului au anunțat că acesta urmează să fie închis și că urmează să se acționeze cu un tratament de eradicare mai puternic. Tot ei și-au cerut scuze clienților pentru incidentul neplăcut din magazin. De asemenea, pentru a preveni situațiile de acest fel, reprezentanții anunțau că vor monitoriza toate magazinele.

ANSVSA a intervenit cu o amendă drastică. Lanțul de magazine a fost taxat cu 1.000 de lei amendă pentru incident.

Cookies