BAZAR

Placebo, pentru a treia oară la București, pe 6 august

Placebo s-a format in anul 1994, din componența trupei făcând parte Brian Molko (chitara / voce), Stefan Olsdal (bas) si Steve Forrest (tobe). Dupa 15 ani de activitate, Placebo a inregistrat sase albume si a vandut peste 11 milioane de discuri in toata lumea.

Succesul l-au simtit inca de la primul album, “Placebo”, cu melodia Nancy Boy care a avut mare succes in toata Europa. Evolutia trupei a fost una ascendenta, albumele urmatoare fiind din ce in ce mai bune si mai apreciate atat in Anglia cat si la nivel international.

In anul 2009 Placebo a lansat al 6-lea album intitulat “Battle for the Sun”, acesta reprezinta continuarea albumului anterior, “Meds” din 2006. Primul extras pe single de pe ultimul album, For What It’s Worth a ajuns pe locul 1 in European Billboard Chart, unde a ramas timp de doua saptamani. Albumul a ocupat acelasi loc in 10 tari, a ajuns in top 5 in alte 20, a castigat MTV Europe Music Awards la categoria Best Alternative și a ocupat cele mai bune pozitii in topurile muzicale din SUA si Japonia.

La inceputul acestui an membri trupei au reintrat in studio pentru a lucra la cel de-al saptelea album. Placebo va mai participa si la alte festivaluri europene printre care:  Sziget (Ungaria), Frequency (Austria), Rock Im Potts si Highfield (Germania).

In deschidere va canta trupa Grimus, formatia de rock alternativ din Cluj Napoca, infiintata in anul 2005. La doi ani de la lansare, single-ul Solitude, difuzat pe postul de Radio City FM din Bucuresti, in cadrul emisiunii Romtop, ajunge pe prima pozitie a clasamentului.

Dupa cativa ani buni de concertat in intreaga tara si prezenta constanta in mass media, Grimus lanseaza in premiera un single in limba romana, Umbre, single ce a fost votat “Piesa anului 2010” la RomTop,  City FM. A urmat Started, piesa care a fost difuzata la BBC si care a intrat direct pe locul 1 in topul Radio Guerrilla.

Grimus inregistreaza si lanseaza un nou album, Egretta, in anul 2011, si primul extras pe single, Face The Light, intra, asemeni single-ului precedent, direct pe locul 1 in topul Radio Guerrilla.

Bilete:

Bilete in avans:
Tribuna: 145 RON (numar limitat de bilete)
Gazon A: 125 RON
Gazon B: 95 RON

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro si in oficiile Postei Romane semnalizate “Aici Bilete.ro”.

Bilete la intrare:
Tribuna: 190 RON
Gazon A: 160 RON
Gazon B: 125 RON

Bilete Vip
Platforma VIP, Open Bar si Finger Food
300 RON (numar limitat de bilete – 200 bucati)
400 RON (numar limitat de bilete – 200 bucati)
500 RON (numar limitat de bilete – 200 bucati)
Pentru achizitionarea unui bilet VIP va rugam sunati la (+40) 722 399228

Accesul minorilor este strict interzis!

Va recomandam sa aveti un act de identitate valabil.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button