ARHIVA B365

Piţurcă nu acceptă să aibă şef la FRF: „Nu se va întâmpla asta niciodată!”

Victor Piţurcă, selecţionerul echipei naţionale a României, a vorbit despre declaraţiile lui Gică Popescu, care a anunţat că, în cazul în care va cîştiga alegerile pentru postul de preşedinte al FRF, îl va numi pe Anghel Iordănescu şeful său.

„Înainte, Popescu spunea că Hagi se va ocupa de partea tehnică, acum e Iordănescu. Eu unul l-aş vrea pe Ienei, dar nu ca şef. Eu am un contract bine făcut, deci nu se va întîmpla niciodată să am şef. Popescu încă nu are experienţă, a făcut o greşeală că a declarat aşa ceva. Probabil a zis-o intenţionat, o fi strategia lui. Îl respect pe Iordănescu, am colaborat foarte bine mereu, mi-a fost antrenor, dar n-are cum să-mi fie şef la naţională”, a spus Victor Piţurcă la sportro, citat de Realitatea.net.

Fostul internaţional român Gică Popescu l-a convins pe Anghel Iordănescu să se alăture echipei sale, care va candida la şefia FRF în vara lui 2014.

„Anghel Iordănescu va fi mîna mea dreaptă pe partea tehnică. Nu e încă finală organigramă, dar el o să răspundă de această zonă. În atribuţiile lui va intra şi echipa naţională mare. Va fi numărul unu pe partea tehnică.

Iordănescu şi Piţurcă sînt amîndoi stelişti, au făcut performanţă împreună şi sînt sigur că vor avea o colaborare bună. Nu cred că Piţurcă e un om cu care nu se poate dialoga. El e distant cu presa, dar vă spun că e foarte deschis cu colaboratorii săi”, a spus Popescu.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button