ARHIVA B365

Piţurcă despre Mutu: E terminat. Poate să dea 100 de goluri, că tot nu va mai fi convocat

„Mutu este un subiect închis. A greşit şi jucătorul şi omul Mutu. În momentul în care nu a mai fost selecţionat aţi văzut ce acuze mi-a adus. Cu un astfel de jucător relaţia mea s-a încheiat. Poate să marcheze la Petrolul şi o sută de goluri. Din păcate, previziunile s-au adeveerit. Nu mai poate, gata! La nivelul la care era. Nu spun că atât cât a jucat la Petrolul nu a încercat. Chiar vorbeam cu staful meu că din punct de vedere fizic chiar încearcă să alerge, să realizeze ceva. Două, trei pase bune pe care le-a dat, în rest… Golul, care era una din calităţile lui de bază, nu l-a dat. Acum a venit şi accidentul ăsta, dar totul s-a încheiat când mi-a adus acele acuze. Cu jucători de genul ăsta nu lucrez”, a declarat Piţurcă, la DolceSport.

Adrian Mutu se află de mai mult timp în conflict cu selecţionerul Victor Piţurcă, fiind nemulţumit de faptul că nu a fost convocat la ultimele meciuri ale naţionalei din prelimnariile Cupei Mondiale din Brazilia. După ratarea calificării la CM 2014, Mutu a spus că Victor Piţurcă ar trebui să plece de la conducerea tehnică a echipei naţionale, precizând că sunt antrenori buni care îl pot înlocui.

„M-am plictisit să tot discut despre aşa-zis conflict dintre mine şi domnul Piţurcă, iar ce spune acum nu mi se pare corect. Nu trebuie să închizi porţile naţionalei niciunui jucător. Atât timp cât sunt în activitate, nu mă retrag din echipa naţională. La echipa naţională nu ar trebui să decidă categoric faţă de mine. Cred că atât timp cât am jucat sub comanda lui, a fost bine”, a spus Mutu, la Sport.ro.

Adrian Mutu a afirmat că i-a transmis lui Victor Piţurcă faptul că este nemulţumit de metodele sale de antrenament. „Ce am spus eu, susţin şi acum. I-am spus-o chiar şi lui Piţurcă în faţă (n.r. – că are metode învechite de antrenament). Asta e părerea mea. Mă aşteptam la o asemenea reacţie. În spatele acestei discuţii sunt şi alte lucruri între mine şi domnul Piţurcă şi nu vreau să le discut aici. Au fost mai multe lucruri şi a încercat să facă mai multe lucruri cu mine, ca să îmi arate cine e şi mă refer la chematul cu două zile înainte în cantonament. Făcea tot felul de lucruri ca să mă irite pe mine, pentru a declara ceva ca să nu mă mai cheme. Tot a încercat să găsească motiv şi acum l-a găsit. Îmi asum responsabilităţile pentru ce am spus. Piţurcă nu e chiar aşa de important cum crede el pentru mine. Eu i-am spus că ştiu că o să mă mai cheme la echipa naţională, pentru că mai am câteva goluri de dat”, a completat Mutu.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button